hola

L’empresa municipal Mogoda Serveis ha arribat un acord amb el treballador acomiadat disciplinàriament i ha acceptat la seva readmissió amb l’aplicació d’una sanció per falta molt greu i el reconeixement dels fets per part del treballador. Mogoda Serveis l’havia acomiadat per la comissió d’una “negligència” i “una falta molt greu”, causada per baixar sense posar el fre d’estacionament del camió, que va xocar contra un vehicle i va enderrocar el mur d’entrada d’un habitatge del carrer de Vidal i Barraquer, segons va explicar l’empresa en un comunicat. Aquest acomiadament havia originat protestes del comitè i de treballadors de l’empresa durant els darrers dies que reclamaven la seva readmissió.

Per arribar a aquest acord, el treballador ha admès els fets i ha mostrat el seu penediment, fet que s’ha considerat per part de l’empresa un atenuant per rebaixar la sanció d’acomiadament. També s’ha acordat rectificar les declaracions fetes pel treballador i el Comitè en les quals es posava en dubte la seguretat del vehicle implicat en el sinistre, segons detalla el document que preveu aplicar “la sanció de pèrdua definitiva de la categoria” i considerar els dies en què ha estat acomiadat de suspensió de feina i sou.

L’empresa ha valorat el reconeixement per part del treballador que s’havia descuidat de posar el fre de ma del camió i ha assegurat que “vetlla per la seguretat, tant dels seus treballadors com la dels usuaris de la via pública” i “no s’escatima un euro en la seguretat dels vehicles”.

El Comitè de Mogoda Serveis ha mostrat la seva “satisfacció” amb la readmissió i ha detallat que “l’empresa i el treballador, amb la mediació del Comitè, han arribat a un acord en el qual es reconeix l’errada del treballador per no cerciorar-se que el fre d’estacionament estava ben posat”. Així mateix amb aquest acord, “considera reconduït el conflicte i el dona per tancat, desconvocant les mobilitzacions i agraint el suport rebut per tothom, especialment dels treballadors”.

D’altra banda, l’Assemblea Local de la CUP havia sol·licitat en un comunicat la readmissió del treballador a qui donava tot el seu “suport, solidaritat i escalf”.

Foto: El camió accidentat al carrer de Vidal i Barraquer / Mogoda Serveis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]