hola

El nombre d’ingressos es mantenen estables a l’Hospital de Mollet. Actualment el centre sanitari registra 38 persones ingressades per Covid-19, xifra lleugerament inferior a la de la setmana passada, segons ha informat en un comunicat.

L'activitat del centre es desenvolupa amb total normalitat. La darrera setmana s’han donat 22 altes amb un total de 990 i hi ha hagut quatre defuncions.

Malgrat que la situació al llarg d’aquesta setmana ha millorat lleugerament , des del Departament de Salut s’ha mostrat preocupació per l’evolució de la situació epidemiològica durant les pròximes quatre setmanes degut al possible impacte de la soca britànica. L’Hospital de Mollet demana màxima precaució els propers dies i un seguiment rigorós de les mesures de prevenció.

Segons dades de la Generalitat de Catalunya en el territori del Baix Vallès, el risc de rebrot ha disminuït fins a 371 punts i la taxa de contagi baixa per sota de 1 després de vàries setmanes (0,84). Pel que fa a Santa Perpètua el risc se situa en 384 i la taxa en el 0,93. Des de l’inici de la pandèmia el nostre municipi ha registrat 1,379 positius i 44 defuncions, dues durant aquest mes de gener, segons el portal dadescovid.cat de la Generalitat de Catalunya. Altres dades que aporta Salut són el nombre de pacients de la localitat ingressats a centre hospitalaris a causa del virus, quatre, i la quantitat de persones que s’han vacunat, 373 amb la primera dosi i 13 amb les dues dosi subministrades.

D’altra banda, l’Hospital de Mollet ha informat que ahir es va administrar la segona dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid19 a professionals i persones usuàries de la residència Santa Rosa de la Fundació Sanitària Mollet, situada a Mollet del Vallès. En total es van vacunar 56 persones usuàries i 34 professionals al llarg de tot el matí.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]