hola

La torbonada provocada per una línia de tempestes amb forts vents del temporal Hortense va provocar una trentena d'incidències a Santa Perpètua entre divendres i diumenge. Segons ha informat Policia Local, els incidents han consistit en la caiguda de branques i arbres, i també el despreniment de xapes i arrebossats a les edificacions. No s'ha notificat cap dany personal.

En les tasques per recuperar la normalitat han participat agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Santa Perpètua i l'empresa municipal Mogoda Serveis.

Entre les actuacions més destacades hi ha la caiguda d'un arbre de grans dimensions al carrer del Penedès que va caure sobre un vehicle estacionat sense causar danys personals i desperfectes a la tanca d’una empresa. Protecció Civil va haver de trossejar l'arbre per poder retirar-lo.

Un altre arbre va caure al carrer de Cadaqués que dificultava el pas dels vehicles i que va provocar danys a mobiliari urbà. En aquest cas, Bombers va haver de revisar perquè es va quedar damunt d’un pal de llum i era necessari per retirar-lo de forma segura.

El cap de la Policia Local, Xavi López, ha informat que van ser una trentena llarga d'incidents els que va deixar la ventada sense que es produís cap dany personal.El vent també va moure contenidors d'escombraries dels carrers. López ha destacat que sobretot els voluntaris de protecció Civil i Policia Local van treballar per solucionar les incidències el més ràpid possible.

El cap de la Policia Local recorda que ja fa uns anys que cap els mesos de gener o febrer es produeixen fortes ventades.


Foto: La caiguda d'arbres i branques ha estat la principal incidència del temporal de vent / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]