hola

El personal dels dos Centres d'Atenció Primària de la ciutat, el CAP Santa Perpètua i el CAP La Florida, ha rebut aquesta setmana la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19, segons ha confirmat la regidora de Salut Pública de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Sandra Gomez. La regidora ha explicat també que la setmana passada es va subministrar la primera dosi a la Residència El Jardí i que a partir del 23 de gener es portarà a terme a la Residència La Florida. La vacunació inclou tant els residents com el personal sanitari que hi treballa.

Sandra Gómez s'ha mostrat "contenta per què es vagi avançant en la vacunació contra la Covid-19 entre el personal que es troba a primera línia per fer front a la pandèmia i entre les persones de risc i més vulnerables". La regidora ha recordat que en tres setmanes aquestes persones rebran la segona dosi de la vacuna de l’empresa Pfizer.

Gómez ha explicat que quan la Generalitat estableixi el protocol de vacunació per a la resta de la ciutadania s'informarà a la població i ha explicat que encara es desconeix si la vacunació en general es farà a través dels CAPs o bé es desplaçarà un equip com s'ha fet en el cas dels cribratges massius. En tot cas, demana paciència perquè aquesta vacunació general encara trigarà uns mesos. També fa una crida a la ciutadania a actuar amb molta prudència i respectar les normes sanitàries per evitar la propagació del virus.

Segons el portal dadescovid.cat del Departament de Salut a data 19 de gener s'ha subministrat la primera dosi de la vacuna a 308 veïns de Santa Perpètua. Aquesta xifra inclou també persones que treballen en l'àmbit de salut i que viuen al municipi.


Foto: El personal sanitari dels ambulatoris han rebut aquesta setmana la primera dosi / ICS Metropolitana Nord 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]