hola

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el projecte d’urbanització del camí de la Granja entre l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer i l’avinguda de Girona que presenta un pressupost de 939.362,12 euros. El projecte es divideix en tres fases. La primera correspon al tram entre l’avinguda de Jacint Verdaguer i el passeig de la Florida amb un pressupost de 246.470,68 euros i un termini d’execució de 4,5 mesos. Aquest tram té una longitud de 275 metres i es mantindrà la configuració actual de passeig per a vianants amb els plataners a ambdós costats. Sobre la pavimentació existent es farà un tractament i es realitzarà un nou accés per a l’aparcament situat entre el camí i la via del tren de la línia R8. A més es farà un pas elevat per al vianants que connectarà la parada de l’autobús amb el camí de la Granja. També a l’avinguda de Jacint Verdaguer s’instal·laran dues noves parades d’autobús que faran d’intercanviador amb la nova estació de Renfe. També es millorarà l’enllumenat a l’aparcament existent i es reforçarà el camí amb nous punts de llum.

La segona fase correspon al tram entre el passeig de la Florida i l’avinguda de Girona amb un pressupost de 532.814,26 euros i un termini d’execució de 6 mesos. Aquest tram té una longitud de 125 metres, però degut al gran desnivell existent des de la Granja Soldevila fins a l’avinguda de Girona, s’han de realitzar dos trams de murs de formigó armat per a la contenció de terres i formació de les rampes per aconseguir un pendent màxima del 8%. En aquest tram, es realitzarà un nou enllumenat, amb columnes situades cada 15 metres. A la nova zona d’aparcament de vehicles i bicicletes, es col·locaran tres columnes de 9 metres d’alçada per a la instal·lació de dos projectors. El paviment del camí de la Granja davant de l’estació serà amb peces de formigó prefabricat de color gris. Aquest paviment serà idèntic a l’executat per les obres de l’estació del tren, segons el projecte.

L’actuació també preveu un nou pas elevat a la cruïlla del camí de la Granja amb el passeig de la Florida, per donar continuïtat al camí. A més, es realitzarà una millora de les dues parades de bus urbà existents, amb la instal·lació de marquesines i adequació de les parades per millorar l’accessibilitat. En aquest tram es plantaran nous arbres d’espècies autòctones, s’hauran de trasplantar alguns plataners i en alguns casos talar pel seu estat precari.

La tercera i darrera fase cor­respon a la rampa que s’ha de realitzar davant el passatge de Mas Granollacs amb un pressupost de 160.076,99 euros i un termini d’execució de 2,5 mesos. Aquest tram està condicionat la seva execució a la futura sortida d’emergència que realitzarà Renfe des de l’andana de l’estació al passatge Mas Granollacs.


Foto: Camí de la Granja / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]