hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha iniciat una ronda de contactes amb autoritats del transport públic amb l’objectiu de millorar la línia ferroviària R8 i posar en valor tot el seu potencial. El primer contacte es va produir el 22 de desembre amb el coordinador de Rodalies Catalunya, Pere Macias. A la trobada telemàtica, va acompanya la primera edil la directora de l'Àrea de Territori i responsable de Plans Estratègics de l’Ajuntament, Teresa Mira. L'alcaldessa ha assenyalat que “aquesta ronda de contactes que hem iniciat vol influir sobre les autoritats competents per a que la R8, que és la única línia ferroviària transversal de Catalunya, pugui desplegar tot el seu potencial amb intercanviadors amb la R3, la R4 i les línies vallesanes de FGC”.

A la reunió amb Pere Macias, es va presentar l’estudi encarregat per l’Ajuntament sobre diferents traçats pel bypass de la R3 cap a la R8, per potenciar la intermodalitat de la nova estació de Santa Perpètua. L’Ajuntament, per la seva banda, està fent tot el necessari per a que la nova estació sigui intermodal, amb el projecte de reurbanització del camí de la Granja i el seu entorn, amb noves parades d’autobús i aparcament per a vehicles i bicicletes. Pere Macias va qualificar de molt positiu el projecte presentat i va ressaltar que totes propostes que incrementin la intermobilitat seran molt ben rebudes per les autoritats del transport públic. També es va comprometre a estudiar la viabilitat dels diferents traçats pel bypass.

L’alcaldessa ha considerat que “la reunió ha estat molt cordial i fructífera per fer avançar les propostes municipals. Necessitem més transport públic en la lluita contra el canvi climàtic”.


Foto: Imatge d'arxiu d'un tren circulant per la R8 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]