hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha iniciat una ronda de contactes amb autoritats del transport públic amb l’objectiu de millorar la línia ferroviària R8 i posar en valor tot el seu potencial. El primer contacte es va produir el 22 de desembre amb el coordinador de Rodalies Catalunya, Pere Macias. A la trobada telemàtica, va acompanya la primera edil la directora de l'Àrea de Territori i responsable de Plans Estratègics de l’Ajuntament, Teresa Mira. L'alcaldessa ha assenyalat que “aquesta ronda de contactes que hem iniciat vol influir sobre les autoritats competents per a que la R8, que és la única línia ferroviària transversal de Catalunya, pugui desplegar tot el seu potencial amb intercanviadors amb la R3, la R4 i les línies vallesanes de FGC”.

A la reunió amb Pere Macias, es va presentar l’estudi encarregat per l’Ajuntament sobre diferents traçats pel bypass de la R3 cap a la R8, per potenciar la intermodalitat de la nova estació de Santa Perpètua. L’Ajuntament, per la seva banda, està fent tot el necessari per a que la nova estació sigui intermodal, amb el projecte de reurbanització del camí de la Granja i el seu entorn, amb noves parades d’autobús i aparcament per a vehicles i bicicletes. Pere Macias va qualificar de molt positiu el projecte presentat i va ressaltar que totes propostes que incrementin la intermobilitat seran molt ben rebudes per les autoritats del transport públic. També es va comprometre a estudiar la viabilitat dels diferents traçats pel bypass.

L’alcaldessa ha considerat que “la reunió ha estat molt cordial i fructífera per fer avançar les propostes municipals. Necessitem més transport públic en la lluita contra el canvi climàtic”.


Foto: Imatge d'arxiu d'un tren circulant per la R8 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]