hola

El passat mes de desembre van començar les obres de millora de la Deixalleria Municipal. Els treballs es perllongaran durant dos mesos aproximadament i consistiran principalment en la construcció d’unes noves dependències d’oficina i serveis pel personal, l’adequació d’espais i la renovació de la senyalització. L’actuació, pressupostada en uns 78.500 euros, no afectarà a l’horari de l’equipament ni a l’atenció a la ciutadania, segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Joan Martínez. Les oficines i les dependències del personal actuals estan ubicades en un mòdul prefabricat d’uns 12,5 metres quadrats. Ara es construirà en el mateix emplaçament un petit edifici que allotgi les noves oficines de gairebé 21 metres quadrats. Mentre durin les obres el mòdul es col·locarà provisionalment a prop del seu emplaçament de manera que es puguin connectar els serveis d’aigua, desaigües, electricitat i telèfon per a que pugui fer la seva funció.

Com a millora de la senyalització actual s’instal·laran set nous rètols metàl·lics serigrafiats amb diferents pictogrames segons el seu ús. També s’instal·larà un rètol a l’entrada de la Deixalleria indicant els residus admesos i l’horari d’atenció al públic.

Entre altres millores també està previst augmentar el parc de contenidors en quatre nous per tal de millorar el servei. La deixalleria disposa actualment de 14 contenidors de tipus banyera de 30 m3 cada un. L’horari d’hivern de la Deixalleria és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 18 h i els dissabtes de 9 a 14 hores.


Foto: Obres a la Deixalleria Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]