hola

ajuntament bonesfestes

L'alcaldessa de Santa Perpètua ha fet una crida a la responsabilitat en aquestes festes de Nadal, de Cap d'Any i de Reis que no poden ser iguals per la Covid-19. El missatge s'ha publicat a les xarxes socials de l'Ajuntament de Santa Perpètua.


L'alcaldessa, Isabel Garcia, afirma que "de moment, la millor vacuna contra la Còvid-19 som nosaltres mateixos. El nostre comportament individual i col·lectiu continua sent essencial per lluitar contra la pandèmia i salvar vides". Garcia demana que apliquem el sentit comú i recorda que després de l'experiència d'aquests deu mesos està clar que a més relació social, més risc de contagiar-nos o contagiar el virus. Per això demana a la ciutadania que sigui responsable amb l'objectiu de salvar vides.
"Davant de dates tant esperades i assenyalades, siguem responsables. Restringim al màxim el contacte social, utilitzem la tecnologia per comunicar-nos entre famílies i amistats, i recordem: mascareta, rentada de mans, distància i ventilació d’espais. Fem-ho per nosaltres i les persones més estimades, fem-ho per les persones que ens han cuidat, ens cuiden i ens cuidaran. Fem-ho per salvar vides".
L'alcaldessa de Santa Perpètua clou el seu parlament amb un missatge d’esperança, "perquè estic convençuda que amb el nostre compromís i solidaritat serem capaços de superar la situació". L'Ajuntament desitja unes bones festes, una millor entrada d’any i una fantàstica nit de Reis. 

#CuidemnosSPM i #SalvemvidesSPM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]