hola

El Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida està duent a terme una enquesta entre els associats per saber què pensen sobre l'atenció sanitària a Santa Perpètua i poder continuar lluitant per la reobertura de tots els serveis sanitaris. L'enquesta en català i castellà estarà oberta fins al 20 de desembre i, si hi ha ciutadania interessada pot demanar l'enllaç a l'enquesta al correu movimentveinalspm@gmail.com

Aquest Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida està format per les associacions veïnals de Can Folguera, Centre Vila, La Creueta, La Florida i Gaudeix Mas Costa que mantenen un grup de treball conjunt. El grup va començar a funcionar abans que l'ICS tornés a obrir les portes del CAP La Florida, però ja aleshores van advertir que continuarien reclamant tots els serveis i els millors serveis tal i com es mereix la ciutadania perpetuenca.

L'enquesta fa preguntes directes com si ha percebut una pitjor atenció en la salut pública amb la pandèmia; si Santa Perpètua disposa dels mitjans sanitaris públics suficients per atendre la pandèmia i la resta de casos; o si el tancament del CAP La Florida ha tingut repercussions negatives en l'atenció sanitària local. També es demana que es valori la necessitat de reobrir totalment el CAP La Florida, la gestió de la campanya de vacunacions, analítiques i serveis d'infermeria. La reobertura del servei d'urgències nocturnes i de caps de setmana i les farmàcies de guàrdia també són qüestions que es demanen en aquesta enquesta, així com l'atenció telefònica o la necessitat de més personal sanitari i d'administració.


Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]