hola

El Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida està duent a terme una enquesta entre els associats per saber què pensen sobre l'atenció sanitària a Santa Perpètua i poder continuar lluitant per la reobertura de tots els serveis sanitaris. L'enquesta en català i castellà estarà oberta fins al 20 de desembre i, si hi ha ciutadania interessada pot demanar l'enllaç a l'enquesta al correu movimentveinalspm@gmail.com

Aquest Moviment veïnal per reobrir el CAP La Florida està format per les associacions veïnals de Can Folguera, Centre Vila, La Creueta, La Florida i Gaudeix Mas Costa que mantenen un grup de treball conjunt. El grup va començar a funcionar abans que l'ICS tornés a obrir les portes del CAP La Florida, però ja aleshores van advertir que continuarien reclamant tots els serveis i els millors serveis tal i com es mereix la ciutadania perpetuenca.

L'enquesta fa preguntes directes com si ha percebut una pitjor atenció en la salut pública amb la pandèmia; si Santa Perpètua disposa dels mitjans sanitaris públics suficients per atendre la pandèmia i la resta de casos; o si el tancament del CAP La Florida ha tingut repercussions negatives en l'atenció sanitària local. També es demana que es valori la necessitat de reobrir totalment el CAP La Florida, la gestió de la campanya de vacunacions, analítiques i serveis d'infermeria. La reobertura del servei d'urgències nocturnes i de caps de setmana i les farmàcies de guàrdia també són qüestions que es demanen en aquesta enquesta, així com l'atenció telefònica o la necessitat de més personal sanitari i d'administració.


Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19
28 Oct 2021 10:59 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra dos persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, segons va informar [ ... ]

CASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central
28 Oct 2021 08:49 - NataliaCASSA instal·la un dipòsit de clor per regar el parc Central

La companyia d’aigües CASSA ha finalitzat l’obra d’un dipòsit de clor amb una capacitat de deu [ ... ]

'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre
28 Oct 2021 08:14 - Natalia'Tu separes!', nou taller de l'Aula del Parc el 7 de novembre

L'Aula del Parc programa pel diumenge 7 de novembre l'activitat 'Tu separes!' En aquesta proposta les [ ... ]