hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet una aportació de 9.000 euros a quatre projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Es tracta de quatre mesures relacionades amb els efectes de la pandèmia de la Covid-19 a diferents zones del món.

Als camps de refugiats sahrauís, l’ajuda és alimentària ja que el confinament i les restriccions de mobilitat han agreujat l’accés a alimentació bàsica ja de per sí precària. També d’alimentació és el segon ajut, en aquest cas a les persones dels camps de refugiats d’Akkar, al Nord del Líban, que farà l’Associació Catalana-Líban.

L’emergència provocada per la Covid-10 s’ha agreujat també per les tempestes tropicals en comunitats de Guatemala, Hondures i El Salvador. En aquest cas, l’ajuda es alimentària i per a l’administració de sistemes d’aigua potable i per a garantir el pagament d’energia elèctrica. I la quarta aportació està destinada a Gàmbia amb l’objectiu de canviar hàbits i discursos per prevenir malalties transmissibles i no transmissibles i implementar accions que tinguin en compte les vulnerabilitats específiques de dones i d’infants.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Neus Garcia, ha explicat que l'Ajuntament de Santa Perpètua cada any escull diversos projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i que aquest any s'han escollit amb dues premisses, que fossin a països amb els que treballa Santa Perpètua i que estiguessin relacionats amb la Covid-19.


Foto: Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]