hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet una aportació de 9.000 euros a quatre projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Es tracta de quatre mesures relacionades amb els efectes de la pandèmia de la Covid-19 a diferents zones del món.

Als camps de refugiats sahrauís, l’ajuda és alimentària ja que el confinament i les restriccions de mobilitat han agreujat l’accés a alimentació bàsica ja de per sí precària. També d’alimentació és el segon ajut, en aquest cas a les persones dels camps de refugiats d’Akkar, al Nord del Líban, que farà l’Associació Catalana-Líban.

L’emergència provocada per la Covid-10 s’ha agreujat també per les tempestes tropicals en comunitats de Guatemala, Hondures i El Salvador. En aquest cas, l’ajuda es alimentària i per a l’administració de sistemes d’aigua potable i per a garantir el pagament d’energia elèctrica. I la quarta aportació està destinada a Gàmbia amb l’objectiu de canviar hàbits i discursos per prevenir malalties transmissibles i no transmissibles i implementar accions que tinguin en compte les vulnerabilitats específiques de dones i d’infants.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Internacional, Neus Garcia, ha explicat que l'Ajuntament de Santa Perpètua cada any escull diversos projectes del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i que aquest any s'han escollit amb dues premisses, que fossin a països amb els que treballa Santa Perpètua i que estiguessin relacionats amb la Covid-19.


Foto: Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]