hola

L'Hospital de Mollet ha recuperat avui les visites d'acompanyants a les unitats no Covid-19 d'hospitalització. El director general de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran, ha expressat que “ens sembla imprescindible tenir cura emocional de les persones ingressades i per això, just la situació ho ha permès, hem reprès les visites dels acompanyants, que tan beneficioses són pels pacients i pels seus éssers estimats”.

Les visites es realitzen de forma reduïda i mitjançant un control. Es permet l’accés diari d’un únic familiar, sense simptomatologia i seguint totes les mesures de prevenció de 12 a 13 hores a les unitats 1 i 2 i de 13 a 14 a la unitat 4. La unitat 3 romandrà tancada. La situació epidemiològica ha permet recuperar les visites i sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització.

Per altra banda, l’hospital recupera la normalitat exceptuant els parts, que es mantindran derivats a l’espera de veure com evoluciona la situació epidemiològica. La xifra d'ingressos per coronavirus continua a la baixa, amb 21 pacients ingressats a data 2 de desembre, segons ha informat el centre en un comunicat. Aquesta situació ha permès sectoritzar totes les persones amb Covid positiu a una única unitat d’hospitalització i recuperar les visites d’acompanyats a les unitats no Covid d’hospitalització.

Des de l’hospital, es demana molta prudència de cara a les pròximes festes, amb l’objectiu de mantenir aquestes xifres en tot el territori del Baix Vallès. La darrera setmana a l’hospital s’han donat 25 altes, amb un total de 861 des de l'inici de la pandèmia, i també s'han registrat dues defuncions.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]