hola

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat de manera inicial el projecte executiu per a la construcció d’unes noves dependències per a l’empresa municipal Mogoda Serveis, en les seves fases 1 i 2. El projecte compta amb un pressupost de 723.728,74 euros i preveu la construcció d’un edifici, l’adequació d’un aparcament per als vehicles de neteja i recollida de residus i la urbanització de l’espai. Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de mossèn Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat i aproparan el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei.

Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions i actualment acull els vehicles de l’empresa municipal. Les obres es divideixen en dues fases. La primera inclou les obres de construcció de l’edifici i l’habilitació de la primera, aparcament i oficines i la instal·lació d’una marquesina destinada a l’aparcament de camions i disposa d’un pressupost de 500.864,59 euros. La segona fase, pressupostada en 222.864,15 euros, consistirà en la urbanització de l’espai i el tancament del solar. L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de 126.703,83 euros. La nova edificació permetrà ubicar tots els vehicles de l’empresa municipal Mogoda Serveis i preveu espai per a una futura ampliació de la flota, mentre que els camions de recollida de residus s’aparcaran a sota de la pèrgola. També es disposarà de vestidors i menjador per a la plantilla de l’empresa, a més d’espai d’administració i magatzem, que permetrà alliberar la nau de lloguer situada al carrer de la Indústria.

El Consistori també preveu dues fases posteriors que inclourien, per una banda, l’adequació de la primera planta, la construcció d’unes escales d’accés i la instal·lació d’un ascensor i, per l’altra, la instal·lació de plaques fotovoltaiques. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de tota les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria


Foto: La seu anirà situada entre la comissaria dels Mossos i l'aparcament de l'avinguda Jacint Verdaguer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
03 Des 2021 13:24 - NataliaSanta Perpètua celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones [ ... ]

L'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal
03 Des 2021 13:11 - NataliaL'Ajuntament obre la convocatòria per a l’atorgament de tres parades del Mercat Municipal

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el procés per a l'atorgament de tres parades del [ ... ]

La Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes
03 Des 2021 11:21 - NataliaLa Fira Nadal dona el tret de sortida el 12 de desembre a la programació de les festes

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços han dissenyat la programació Nadal [ ... ]