hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha reobert les seves portes als usuaris que des d'aquesta setmana poden recuperar alguns espais i serveis, amb restriccions del 50% d'aforament, tal i com estableix el tram 1 del Pla de d'obertura progressiva d'activitats. L'equipament continua amb l'horari estrenat el 15 de setembre i és dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16 a 20 hores i els dimarts de 9.30 a 13.30 hores.

Els usos també continuen sent els mateixos que al setembre. A la Biblioteca es pot estudiar individualment, tot i que els infants poden estar acompanyats de familiars, llegir a la sala, utilitzar els ordinadors públics individualment, cercar documents, agafar documents en préstec, retornar documents i fer consultes al personal de la sala. De moment, no es pot fer servir la sala de prelectors de 0 a 3 anys ni fer treballs en grup. Des de l'equipament recorden que no es podrà prestar cap material d'oficina als usuaris i per això cal que portin ells el material necessari.

Les mesures de prevenció sanitàries que ha adoptat la Biblioteca són les que es marquen des de la Generalitat. L'ús de la mascareta és obligatori, a l'entrada caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i l'aforament és controlat i reduït. Les zones de pas i d'estudi estan senyalitzades per mantenir la distància de seguretat.


Foto: Biblioteca Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]