hola

La Fundació Sanitària Mollet ha estat acreditada pel Ministeri de Sanitat com a unitat docent de geriatria i de cirurgia general i digestiva

A partir de 2021 l’Hospital de Mollet podrà rebre residents de geriatria i de cirurgia general i digestiva per realitzar la formació especialitzada en el centre hospitalari, segons ha informat en un comunicat.

El ministeri ha acreditat la Unitat Docent de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu per a la formació d’un metge resident anual i la Unitat Docent multiprofessional de Geriatria amb una capacitat docent d’una plaça anual en l’especialitat de Geriatria i d’una plaça anual en l’especialitat d’Infermeria Geriàtrica.

El Departament de Salut ja ha proposat al Ministeri que les places ara acreditades formin part de les convocatòries MIR i IIR del proper 2021.

“Aquesta nova acreditació suposa una fita destacable, llargament perseguida, que posa en valor la trajectòria docent i acadèmica de la Fundació Sanitària Mollet. El fet d’estar avalada per la Comissió de Docència de les especialitats respectives i comptar amb el informe favorable del Departament de Salut, és motiu de sentir orgull i alhora una gran responsabilitat en la formació dels futurs metges i infermeres especialistes. Ens il·lusiona i motiva fer-ho molt bé!”, segons ha expressat el Dr. Joan Maria Ferrer, Director de Qualitat, Docència i Recerca.

El mes d’octubre d’enguany ja van incorporar-se els dos primers metges residents que estan seguin el seu itinerari formatiu en les diferents especialitats mèdiques.


Foto: El Dr. Joan Maria Ferrer, director de Qualitat, Docència i Recerca, acompanyat de la Maria José Reyes, infermera de la mateixa unitat, i la Dra. Sabina Molina, directora assistencial mèdica de l’FSM /FSM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball
21 Oct 2021 13:02 - RedaccióLes treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]

La Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics
18 Oct 2021 09:04 - RedaccióLa Policia Local organitza una nova campanya de control de patinets elèctrics

La Policia Local de Santa Perpètua ha anunciat una nova campanya de control i sanció a les persones [ ... ]