hola

La Fundació Sanitària Mollet ha estat acreditada pel Ministeri de Sanitat com a unitat docent de geriatria i de cirurgia general i digestiva

A partir de 2021 l’Hospital de Mollet podrà rebre residents de geriatria i de cirurgia general i digestiva per realitzar la formació especialitzada en el centre hospitalari, segons ha informat en un comunicat.

El ministeri ha acreditat la Unitat Docent de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu per a la formació d’un metge resident anual i la Unitat Docent multiprofessional de Geriatria amb una capacitat docent d’una plaça anual en l’especialitat de Geriatria i d’una plaça anual en l’especialitat d’Infermeria Geriàtrica.

El Departament de Salut ja ha proposat al Ministeri que les places ara acreditades formin part de les convocatòries MIR i IIR del proper 2021.

“Aquesta nova acreditació suposa una fita destacable, llargament perseguida, que posa en valor la trajectòria docent i acadèmica de la Fundació Sanitària Mollet. El fet d’estar avalada per la Comissió de Docència de les especialitats respectives i comptar amb el informe favorable del Departament de Salut, és motiu de sentir orgull i alhora una gran responsabilitat en la formació dels futurs metges i infermeres especialistes. Ens il·lusiona i motiva fer-ho molt bé!”, segons ha expressat el Dr. Joan Maria Ferrer, Director de Qualitat, Docència i Recerca.

El mes d’octubre d’enguany ja van incorporar-se els dos primers metges residents que estan seguin el seu itinerari formatiu en les diferents especialitats mèdiques.


Foto: El Dr. Joan Maria Ferrer, director de Qualitat, Docència i Recerca, acompanyat de la Maria José Reyes, infermera de la mateixa unitat, i la Dra. Sabina Molina, directora assistencial mèdica de l’FSM /FSM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari
29 Nov 2021 11:13 - RedaccióEl Casal Popular completa l'aforament en la programació del 5è aniversari

El Casal Popular Pit roig ha celebrat els cinc anys de local de l'entitat amb aforament complet a totes [ ... ]

SPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines
29 Nov 2021 11:09 - RedaccióSPS Solidària vol que el Ple rebutgi la criminalització de les ongs palestines

Coincidint amb la celebració el 29 de novembre del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí, [ ... ]

L'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys
29 Nov 2021 11:34 - NataliaL'AMPA de l'EBM Can Folguera organitza una xerrada sobre les joguines per infants de 0 a 3 anys

L’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Can Folguera organitza el proper 2 de desembre una xerrada [ ... ]