hola

El Pla de desescalada aprovat pel Govern de la Generalitat per evitar la propagació de la Covid-19 permet des d'aquest dilluns 23 de novembre la recuperació de les activitats esportives i culturals i la reobertura de bars i restaurants amb un límit d'aforament del 30% a l'interior, entre d'altres novetats.

L'Escola Municipal de les Arts recupera aquest dilluns les activitats presencials amb un màxim de sis alumnes després que la Generalitat hagi autoritzat en aquesta primera fase la recuperació de les activitats extraescolars presencials amb un màxim de sis alumnes per aula.

La Generalitat no ha autoritzat en aquest primer tram les activitats cíviques i comunitàries realitzades en equipaments cívics, de manera que la Xarxa de Centres Cívics continua de moment oferint les sessions i activitats de manera telemàtica.

Pel que fa a les activitats que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua tornen avui d’acord amb el primer tram de la desescalada aprovada per la Generalitat. Tots els abonats, els del bàsic de piscina, bàsic de pavelló, complet i frontó i tennis, poden fer esport de nou des d’avui. Això sí, amb un 30% de l’aforament i amb cita prèvia. Les reserves s’han de fer presencialment o trucant al telèfon 93 560 33 16. Les activitats infantils (hip-hop, tennis i els cursets de natació) es reprendran el dia 30 de novembre. En el segon tram de la desescalada, previst inicialment a partir del 7 de desembre, es podrà ampliar l'aforament fins al 50%.

Aquest dilluns han reobert bars i restaurants, autoritzats a fer-ho en horari de 6 a 21.30 hores, amb un 30% de l'aforament interior i la totalitat a les terrasses, sempre que es respecti una separació de dos metres entre taules i un màxim de quatre persones per taula.

Per la seva part, teatres, cinemes, museus, biblioteques i sales d’exposicions poden obrir amb un aforament del 50% i un màxim de 500 persones.

El tancament perimetral de Catalunya i el municipal de cap de setmana són dues de les mesures que continuen vigents durant aquest primer tram. També continua la limitació de l'activitat social a un màxim de sis persones i el confinament nocturn entre les deu de la nit i les sis del matí, excepte en els casos autoritzats.

El Pla de desescalada previst per la Generalitat preveu quatre trams. Aquest primer tindrà una durada de quinze dies.


Foto: Pavelló d'Esports / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]