hola

Per quart any consecutiu, la publicació municipal l'Informatiu ha tornat a editar un especial infància i adolescència amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels infants que es commemora aquest divendres 20 de novembre. Enguany, ha estat d'una manera diferent, en part per l'adaptació de l'activitat a la situació de pandèmia, però també per la inclusió de continguts escrits d'alumnat de Primària i també de Secundària obligatòria.

Les escoles Bernat de Mogoda, Santa Perpètua, Els Aigüerols, La Florida, Tabor, el Col·legi Sagrada Família i l'INS Estela Ibèrica han pres part amb alumnat de totes les edats. Gràcies a la implicació del professorat, infants i adolescents ha estat possible aquest especial de 12 pàgines exclusives per a ells i elles.

En el plec, que ja s'està distribuint a totes les bústies de Santa Perpètua a les pàgines centrals de l'edició 650, es poden llegir continguts relacionats amb els infants i la Covid-19, que ha canviat en molts aspectes la seva rutina i forma de vida. Es podran llegir opinions i reflexions del nens i nenes i veure les seves creacions artístiques en forma d'anuncis, per exemple. A més, l'Informatiu ha incorporat una secció molt demanada pels infants i adolescents com són els passatemps, i que també han creat ells mateixos.

L'edició 650 s'ha ampliat a 40 pàgines, habitualment en té 32, i a les centrals es troba l'especial 20N. La portada d'aquest "mini informatiu" ha estat il·lustrada per una altra jove de Santa Perpètua, Alba Gil, que des de fa tres anys hi pren part com a col·laboradora en aquesta edició.

La redacció de l'Informatiu ha volgut donar les gràcies als centres educatius de Santa Perpètua per la seva predisposició i bona feina en l'elaboració d'aquest especial i reconeix que haguessin calgut més de cinquanta pàgines per encabir tot el material lliurat pels participants.

Per la seva part, l'alcaldessa de Santa Perpètua i regidora de Comunicació, Isabel Garcia, ha felicitat a les escoles i a tot l'alumnat per la tasca feta i ha valorat com estan afrontant des del primer dia infants i adolescents la pandèmia.


Foto: Dotze pàgines de l'Informatiu ha estat realitzades per infants i adolescents / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar
18 Abr 2024 09:22 - RedaccióAlumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua participen avui 18 d’abril [ ... ]

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]