hola

El Comitè Feminista de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat dues accions amb motiu de la commemoració del 25N Dia Internacional d'erradicació de les violències masclistes. L’objectiu és visibilitzar la protesta contra les violències que pateixen les dones cada dia i insisteix que “davant les violències masclistes, justícia feminista, totes juntes, diverses, vives i rebels”.

El primer acte serà aquest diumenge 22 de novembre a les 12 h a la plaça de la Vila i consistirà en fer una rotllana i la lectura d’un manifest. Aquest acte forma part de la cadena feminista endegada des de Novembre feminista de Ca la Dona de Barcelona en col·laboració amb diverses organitzacions feministes de tot Catalunya. Degut a les restriccions de mobilitat la cadena tindrà repliques en ciutats i poblacions de tot el territori català. El segon serà el mateix 25 de novembre. El comitè feminista proposa una cassolada a les 20 h.

Cristina Ramírez, del Comitè Feminista de Santa Perpètua, ha explicat els dos actes reivindicatius que organitza el col·lectiu per visibilitzar el 25N i ha subratllat que malgrat la pandèmia “cal visibilitzar que la nostra lluita continua i que seguirem organitzant-nos davant les violències masclistes”.

Des del Comitè Feminista de Santa Perpètua recorden que per l’acte de diumenge es seguiran les mesures sanitàries actuals. Ramírez ha destacat que les persones que vulguin participar simplement han d'estar a les 12 h a la plaça de la Vila i seguir les instruccions de l'organització.


Foto: Marxa feminista del 8M / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]