hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha interposat gairebé un centenar de denúncies per incompliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 entre els dies 25 d'octubre i 10 de novembre. Els agents de la Policia Local han hagut de denunciar 20 cops per no fer ús de les mascaretes, vuit vegades per consum d'alcohol en espais públics i altres vuit per fumar sense guardar la distància de seguretat. També s'ha multat a tres establiments. A 31 joves per reunions de més de sis persones i s'ha sancionat a 28 persones per no respectar el confinament nocturn o de cap de setmana. En total, les infraccions denunciades en els darrers quinze dies són 98, segons ha informat el cap de la Policia Local, Xavi López.

Tot i aquest gairebé centenar de denúncies interposades, López, considera que la ciutadania perpetuenca majoritàriament està fent un bon compliment amb les mesures Covid-19. El cap de la Policia Local destaca que els perpetuencs compleixen amb l'ús de la mascareta i amb les restriccions de mobilitat del cap de setmana i apunta que és cert que sempre hi ha alguna persona que no segueix les normes i això es veu més que totes les que ho estan fent bé.

La setmana passada la Policia Local va haver de denunciar un restaurant perquè estava fent servei de menjar a dins del local a divuit persones. Xavi López ha puntualitzat que aquesta ha estat una excepció i que restauradors i comerciants estan complint amb les restriccions fixades per la Generalitat i ha asseverat que els establiments es juguen el seu prestigi.


Foto: Control de la Policia Local / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]