hola

La nova temporada del programa 'Línia Directa amb l'alcaldessa' comença aquest divendres 13 de novembre a les 11 del matí a Ràdio Santa Perpètua. Després d'una temporada anterior atípica, en la qual la Covid-19 va propiciar fins a set edicions especials d'aquest espai, aquesta setmana es recupera la periodicitat habitual. Aquest cop el programa Línia directa amb l'alcaldessa tindrà lloc cada segon divendres de mes d’11 a 11.30 h i, a més del per l'emissora municipal i el seu web radio.staperpetua.org, es podrà seguir amb imatges també a través de les pàgines de Facebook de l’Ajuntament i de Ràdio Santa Perpètua.

L’objectiu d'aquest programa és oferir un espai on la ciutadania pugui fer arribar directament opinions, queixes i preguntes a la primera edil, Isabel Garcia. Les formes de comunicació seran a través del telèfon 93 574 13 14 i amb missatges d’àudio al 608 74 80 18. La ciutadania també pot enviar missatges per a l’espai a través de la pàgina de Facebook de l’emissora municipal, contestant una enquesta a l'Instagram de l'Informatiu i al correu radio@staperpetua.cat. Les preguntes es podran fer en directe o enviar-les prèviament i seran contestades en directe per Isabel Garcia.

L’alcaldessa continua apostant per aquest format de programa ja que apropa l’Alcaldia a la ciutadania i “és una bona manera de fer-nos arribar incidències de tota mena que d’altra manera serien molt difícil conèixer”. La ciutadania aprofita l’espai per informar sobre elements de la via pública en mal estat, actes incívics, situacions d’edificis i espais públics i altres temes que li preocupen.


Foto: Imatge d'un programa de Línia directa amb l'alcaldessa de la darrera temporada / Josep Cano

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]