hola

L'ONGD Asperpol ha rebut una ajuda del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per emergència alimentària per Covid-19 a Gàmbia. L’ONGD local va demanar l’ajut conjuntament amb altres quinze entitats i ha aconseguit 880 euros que ha destinat a la compra d’arròs. Asperpol ha afegit més diners fins a adquirir 1.150 euros d'aquest aliment destinat a dones amb fills lactants, discapacitats i orfes de la zona de Pakali Ba.

La presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, ha explicat que el tancament de les zones turístiques per culpa de la pandèmia ha provocat que la població gambiana es trobi en situació de necessitat alimentària. Merchán ha detallat que l'ajuda es va demanar entre diferents ongs que treballen al país africà.

Finalment, s'han comprat sacs d'arròs per valor de 1.150 euros ja que Asperpol ha afegit diners a l'ajuda del Fons per tal d'arribar a totes les persones que ha volgut prioritzar, segons ha explicat la presidenta d'Asperpol. Els beneficiaris són 84 i a cadascun se'ls ha entregat ja un sac d'arròs de 25 quilos.

El projectes Asperpol per Gàmbia 2020 consisteix en la restauració d'una àrea de l'hospital de Pakali Ba i la construcció d'una tanca perimetral a l'escola de Jarra Sukuta arranjada per l'entitat al 2019. L'ajuda d'emergència alimentària rebuda des del Fons Català s'ha centrat en aquesta àrea de població.


Foto: L'ongd ha enviat ajut d'emergència a Gàmbia / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]