hola

Avui 2 de novembre ha tornat a obrir les seves portes el CAP La Florida per atendre de manera programada als pacients crònics, de dilluns a divendres, de vuit del matí a tres de la tarda. També retornen les atencions amb cita programada d’infermeria d’extraccions de sang, cures d’infermeria, injectables programats, com ara vacunes, i control de pacients amb patologies cròniques.

Tanmateix es reprenen també els serveis relacionats amb l'ASSIR com són psicologia, ginecologia i llevadora al CAP La Florida.

I des d'aquest vespre, Santa Perpètua recupera les urgències nocturnes de dilluns a divendres de 20h a 8 h de l'endemà i de 24 h en caps de setmana i dies festius. L'equipament, situat al número 43 del passeig de la Florida, serà l'únic centre d'atenció primària del Baix Vallès que estarà obert a les nits, segons ha explicat Salut.

El CAP La Florida estava tancat des de l'abril a causa de la pandèmia, però les urgències nocturnes es van deixar de donar a Santa Perpètua per ordre de la Generalitat al mes d'agost de 2011. Amb aquesta mesura, també es recuperaran les farmàcies de guàrdia al municipi.

L'Ajuntament, els grups municipals i el moviments veïnals s'han mostrat contents davant de la reobertura del CAP La Florida, però insisteixen a continuar lluitant perquè aquest centre sanitari esdevengui en el menor temps possible un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) que suposaria tenir especialitats com radiologia o oftalmologia, entre d'altres.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]