hola

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha tornat a patrocinar el projecte ComunArt de l'Escola Municipal de les Arts a través d'un conveni de col·laboració que es renova des de fa quinze anys. Zambon aporta deu mil euros per a la compra d'instruments i materials de reposició per a tres dels projectes que formen part del ComunArt, el Corda't, Venta't i el Dansa't. L'adquisició d'aquests instruments permetrà dur a terme aquestes activitats a les escoles públiques del municipi adaptades a la nova situació de pandèmia i facilitant un instrument per alumne.

L'EMA ha necessitat comprar un total de 8 violins, 4 violoncels, 2 violes, arcs nous per a instruments que ja tenien, resines i recanvis de cordes a més d’un saxo soprano, sis trompes, quatre fagots, tres flautes travesseres i nou djembés. El director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha agraït a Zambon la renovació de confiança en el centre de les arts i la seva aposta per la dinamització cultural i la difusió i accessibilitat de la pràctica artística en el nostre municipi. Per a l'EMA , la figura col·laborativa del patrocini de Zambon és important i necessari per a la realització d'iniciatives com el Corda't.

La directora general de Zambon, Elena Zabala ha manifestat que "dins la nostra filosofia d'empresa, per a nosaltres és essencial aportar valor a l'entorn més proper que ens envolta. És per això que donar suport a la cultura i contribuir a el desenvolupament de la comunitat i el municipi és any rere any una de les nostres iniciatives ".


Foto: Acte final del projecte ComunArt del curs 2028-2019 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]