hola

El número de persones ingressades per Covid-19 a l'Hospital de Mollet gairebé s'ha triplicat en els darrers dies. Ahir dilluns el número d'hospitalitzats era de 41 persones quan el dimecres 14 d'octubre la xifra era d'una quinzena.
L'Hospital informa que al llarg de l’última setmana i segons dades de la Generalitat de Catalunya, el Baix Vallès ha observat un risc de rebrot molt elevat de 793,9 punts i la tassa de contagi (Rt) ha augmentat fins a 2,06 punts, quasi el doble que la setmana passada.

A causa d'aquesta situació i a l’alt risc de contagi del territori, l'Hospital de Mollet ha posat en marxa unes mesures temporals pensades per la seguretat de les persones ateses en el centre sanitari mentre duri aquesta situació. L’activitat de consultes externes i de l’àrea quirúrgica es mantè amb normalitat i s'amplia la zona d’Hospitalització dedicada a les persones amb Covid19.  Per contra no es permetran visites d’acompanyants a les unitats d’hospitalització, urgències, semicrítics i consultes externes de l’Hospital de Mollet I s'informarà als familiars via telefònica de la situació i de la informació mèdica de la persona atesa.

El centre sanitari seguirà insistint que tota persona que accedeixi al centre sanitari haurà de portar una mascareta quirúrgica col·locada adequadament tapant la boca i el nas i s’haurà de realitzar una higiene de mans abans d’accedir a qualsevol sala d’espera o consulta. L'hospital recorda que és important mantenir les distàncies de seguretat a les sales d’espera. Igualment, en els accessos a cada espai hi ha punts d’higiene de mans i s’han reforçat amb comunicació visual les mesures a prendre.

L'Hospital de Mollet ha informat que segueix en marxa el programa Suport Covid per a pacients, familiars i professionals, en aquells casos en els que es detecti una necessitat de suport. Aquestes mesures estaven previstes en al Pla de Contingència del centre sanitari, que s’adapta en funció del risc de rebrot del territori i de la situació en cada moment de l’hospital de referència de Santa Perpètua i d'altres deu localitats vallesanes.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Clam contra les violències masclistes
26 Nov 2021 11:08 - RedaccióClam contra les violències masclistes

L'Ajuntament de Santa Perpètua va commemorar ahir el 25N Dia Internacional per a l'erradicació de [ ... ]

El grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte
26 Nov 2021 11:30 - RedaccióEl grup Periferia actua a CAM Bernades aquest dissabte

Demà dissabte la CAMissió amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut organitza la segona activitat [ ... ]

L'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens
25 Nov 2021 12:05 - NataliaL'acte institucional per commemorar el 25N serà aquesta tarda a la Sala de Plens

L'Ajuntament de Santa Perpètua commemora avui 25N el Dia Internacional per l'erradicació de les violències [ ... ]