hola

'Els guardians del bosc Soldevila' és la propera proposta de l’Aula del parc que s’ha programat per al proper diumenge el 18 d’octubre a partir de les 11 hores. L’activitat donarà a conèixer el bosc Soldevila, un petit bosc dins del nucli urbà situat en la confluència de les avingudes de Canalis i de l'Estela Ibèrica. Durant l’activitat es treballarà el contacte amb la natura a partir dels cinc sentits amb l’objectiu d’estimar i cuidar la natura. El taller està especialment dissenyat per a famílies amb infants fins els 7 anys i les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a l’adreça auladelparc@staperpetua.cat fins el divendres 16 d’octubre.

L’Aula del parc va reprendre els tallers el passat diumenge 4 d’octubre amb una sortida a la riera de Caldes per conèixer la flora i fauna d’aquest espai fluvial de Santa Perpètua. L’activitat va tenir molt bona acollida i va exhaurir les places familiars disponibles. Ara, amb motiu de la pandèmia causada per la Covid-19, les places a les activitats s’han hagut de reduïr i gairebé totes es programaran a l’aire lliure.

La darrera activitat d’aquest mes d’octubre s’ha programat el dia 25 amb el nom 'Els secrets dels arbres'. A través de les fulles i els troncs dels arbres dels voltants de l’Aula del parc, els participants al taller podran conèixer molts aspectes de les diferents espècies. Infants i famíles podran descobrir com és el procés de la fotosíntesi, la pol·linització i l’activitat clourà plantant una llavor que es podrà endur a casa per fer-la créixer.


Foto: Activitat infantil al Bosc Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]