hola

 

La criança positiva i l’educació emocional i en valors han estat els àmbits temàtics prioritaris de la consulta que va realitzar el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua entre la comunitat educativa del municipi amb l’objectiu de recollir propostes per dissenyar l’oferta formativa del nou Programa Municipal de Formació a Famílies del curs 2020-2021. Aquest programa vol esdevenir un catàleg unitari d’accions formatives i d’assessorament en l’educació que inclogui els recursos que l’Ajuntament, les AMPA i tots els agents educatius del territori destinen a la formació.

La regidoria va recollir un total de 93 respostes durant el mes de maig, principalment de mares, pares o tutors a títol familiar. AMPA i entitats també van col·laborar, però de manera molt més residual

Un 66,7% dels participants van proposar la criança positiva i l’educació emocional i en valors. També es va prioritzar l’autonomia personal i la resolució de conflictes (61’3%), i la motivació i el suport en els estudis (54’8%).

Educació ha informat que Com ja va passar el curs passat, la franja d’edat que més interessa a les persones participants és la compresa entre els 6 i els 12 anys (61’3%), corresponent a l’Educació Primària. Aquest any també destaca la participació de famílies amb criatures amb necessitats educatives especials, que representen un 19’4% dels participants.

El Projecte Educatiu de Ciutat, convida a les AMPA, entitats i col·lectius que treballen amb la infància i l’adolescència, a sumar i federar esforços en la programació d’activitats.


Foto: Imatge d'arxiu d'una formació a famílies del curs passat / Reg d'Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]