hola

Un total de sis alumnes de Batxillerat de Santa Perpètua van rebre ahir dimecres 30 de setembre un reconeixement pel seu treball de recerca durant un acte telemàtic organitzat pel Servei d'Educació del Vallès Occidental VI, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda. Els premis de Batxillerat han arribat aquest any a la seva divuitena edició.

El Servei Educatiu del Vallès Occidental va premiar els alumnes de l'Institut Estela Ibèrica Èric Bueno i Nil Bueno pel seu treball L'EyeHarp, música a l'abast de tothom i Alan Britcha per Microplàstic, possibles perills i solucions per a la salut humana.

De l'Institut Rovira Forns es van reconèixer els alumnes Álvaro Cortes Hernández i Mario Infantes pel seu treball Optimitzem Santa Perpètua i Noelia Enríquez per La influència de la música a les persones .
Aquest acte de selecció de Treballs de Recerca de Batxillerat és un reconeixement a alumnat i professorat i té com a objectius incentivar i potenciar l’elaboració dels treballs, reconèixer l’esforç i la feina ben feta de l'alumnat i del professorat.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va manifestar durant l'acte que "aquesta sessió telemàtica demostra que volem superar tots els entrebancs i que continuem posant en valor els treballs de recerca dels nostres estudiants". L'acte havia de celebrar-se al maig però la pandèmia i la crisi sanitària van obligar a la seva suspensió. L'alcaldessa va felicitar a l'alumnat per "la tasca realitzada, la il·lusió i l’esforç fet" i va remarcar que "en aquesta ocasió l’esforç ha estat doble, donades les difícils condicions en que heu treballat per la pandèmia, el confinament i el tancament dels centres educatius". Va afegir que "és cabdal que des dels ajuntaments continuem sumant esforços per promoure tots els àmbits relacionats amb la recerca i la innovació, i promovent i premiant aquest valors entre els joves".

El Servei Educatiu a través del seu web apropa els treballs de recerca a la població de les tres localitats mitjançant una publicació i també ha penjat l'acte telemàtic aquest 30 de setembre.


Foto: Inici de l'acte de reconeixement dels Treballs de recerca / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]