hola

 

Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) endega avui dilluns 28 de setembre una nova temporada marcada per les limitacions que provoquen les mesures de prevenció de la Covid-19. Tot i això es reprenen els programes de col·laboradors que, de moment, seran enregistrats des de casa.

Els informatius en directe seran a les 9.30 i 13 h i butlletins a les 11 h, 12.05 h, 15 i 17 h. Torna a les ones el magazín matinal Fem matí, conduït per Andrés Aracil, de dilluns a divendres de 9 a 13 h que inclou la secció l’Ajuntament respon en la qual participen regidors i tècnics per explicar la seva activitat. El programa informatiu La Veu de l’Esport, amb Juanjo Cintas, també s’emetrà cada dilluns de 19.30 a 20.30 h.

La franja de primera hora de la tarda serà musical amb Temps era temps a les 14 h i La Corranda a les 15 h. A les 16 hores dilluns tindrem El racó de l’artista, amb Gerard Rodríguez, a partir de l’octubre, dijous El bagul clàssic amb Núria Torondel i divendres Tamar Zamora ens oferirà La lletra petita de la història.

En la franja de nit, dilluns a partir d’octubre tornen Os quedan dos deseos amb Mauri Palau, dimarts Josep Maria Margalida continuarà amb Recanvi climàtic i Jordi Tarradas amb La llanterna màgica. Els dimecres gaudirem de Vickingo Rock i del programa de Valen del Olmo i Xavi Nusas, EGB FM. El primer dijous de mes tindrem La Tertúlia de portaveus i cada dijous a les 21h Sigrid Galingo ens portarà Bajos fondos. Els divendres, la Rosa Vidal farà la seva Reunió d’escala i després Arturo Pedrerol ens traslladarà al Baskerville Hotel


Foto: Andrés Aracil torna a presentar Fem Matí a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]