hola

Actualment hi ha 15 persones ingressades amb Covid-19 a l'Hospital de Mollet, el centre sanitari de referència d'onze localitats vallesanes, entre elles Santa Perpètua. Segons fonts de la Fundació Sanitària Mollet, aquesta situació "permet seguir mantenint l'activitat normal de l'hospital en els diferents serveis". Des del principi de la pandèmia, les altes acumulades sumen 557 i hi ha hagut 105 defuncions en total.

El Consell de Participació Ciutadana (CPC) de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s'ha reunit aquesta setmana per videoconferència amb 25 membres presents per tal de donar a conèixer com està evolucionant l’activitat de l’hospital en la situació actual de Covid19.

L’FSM va explicar que l’Hospital de Mollet està treballant al 100% de l’activitat normal, situació possible "gràcies a l’actual situació d’estabilitat i que un dels seus principals objectius és posar tots els esforços per realitzar l’activitat que entre març i abril es va haver d’anul·lar degut a la situació epidemiològica".

L'hospital informa que en els últims tres mesos, moltes de les especialitats de consultes externes ja han normalitzat la llista d’espera i es preveu que la resta es puguin normalitzar abans de tancar l’any. Concretament, s’han reduït un 53% les llistes de més de 90 dies de consultes externes de maig a agost i un 17% les de proves diagnòstiques.

L’FSM va posar èmfasi en què la recuperació de l’activitat no hagués estat possible sense l’esforç dels professionals i va aprofitar per agrair la coordinació i la tasca realitzada per l’atenció primària del territori. Els membres del Consell van fer arribar també el seu agraïment a tots els professionals de la Fundació Sanitària Mollet així com a la resta de professionals que al llarg d’aquests tres mesos han estat fent front al Covid19 amb professionalitat, escalf i molt compromís.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Divisió d'Afers Interns dels Mossos detenen quatre agents, un a Santa Perpètua
15 Oct 2021 15:24 - RedaccióLa Divisió d'Afers Interns dels Mossos detenen quatre agents, un a Santa Perpètua

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Afers Interns han detingut [ ... ]

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]