hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda aplicarà noves mesures de desinfecció i intensificarà la neteja als centres educatius públics del municipi per tal de minimitzar el risc de contagi de Covid-19. Amb l’inici el proper dilluns 14 de setembre del nou curs escolar 2020-2021, el Consistori realitzarà la neteja i desinfecció del terra, lavabos i baranes de les escoles cada migdia a més de la neteja habitual i més en profunditat al final de la jornada escolar que realitza l’empresa municipal Mogoda Serveis. L’Ajuntament també realitzarà la desinfecció de les baranes dels centres després de les entrades del matí i de la tarda i de les tornades del pati.

El regidor d’Educació, Pere García, ha explicat que "l’Ajuntament assumirà aquest programa de desinfecció dels centres educatius que és responsabilitat de la Generalitat" i ha afegit que "ens preocupa molt la salut i la seguretat dels nostres infants".

El regidor també ha informat que per poder facilitar les entrades i les sortides esglaonades, l’Ajuntament ha habilitat nous accessos a les escoles Bernat de Mogoda i Els Aigüerols per evitar aglomeracions, mentre que a l’INS Estela Ibèrica s’han millorat les zones de les tres portes actuals per permetre un accés més ample i amb més garanties de seguretat sanitària.

Pere García també ha recordat que escoles i instituts tenen preparats els seus plans i protocols Covid-19 i s’han adaptat en al mesura de les seves opcions i necessitats. "Les entrades esglaonades, l’higiene de mans i l’ús de mascaretes són condicions indispensables", ha apuntat.

Per la seva part, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha assegurat que s’han pres totes les mesures possibles per tal que el curs 2020-2021 comenci amb la màxima seguretat per a les persones, i ha demanat la col·laboració de les famílies en el compliment de les mesures sanitàries i d’accés i sobretot que no portin els infants si tenen febre o simptomatologia relacionada amb la Covid-19.


Foto: Els centres educatius ultimen els detalls per començar el curs amb totes les mesures / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]