hola

L’Hospital de Mollet es troba en situació d’estabilitat i compta amb tretze persones ingressades amb Covid-19, segons ha informat avui en comunicat. El centre hospitalari de referència de Santa Perpètua està realitzant el 100% de l’activitat quirúrgica i de consultes externes. Aquesta situació també ha permès tornar a iniciar projectes clau, segons ha detallat, com ara la creació d’una nova aplicació mòbil.

L’Hospital ha posat en marxa diferents mesures per preparar-se per a una possible segona onada de Covid-19, «destinada a sectoritzar espais claus i a esponjar les zones d’espera per assegurar les distàncies de seguretat», ha manifestat. Així, ha explicat que es mantindrà obert el nivell 1 d’Urgències en els antics espais de l’ASSIR, per esponjar espais, sectoritzar les urgències respiratòries i disposar de més boxs d’atenció preparats per un possible increment dels casos. Les consultes d’oftalmologia i clínica del dolor es seguiran realitzant al carrer del Vallès, fet que permet oxigenar les sales d’espera de consultes externes de l’hospital. També s’estan ampliant les sales d’espera de la planta -1, que corresponen al servei de de cirurgia, diagnòstic per la imatge, obstetrícia i laboratori, que augmentaran el nombre de seients, disposaran d’una major il·luminació i de més dispositius televisius. Alhora, s’han reubicat les consultes de pediatria a la zona de consultes A, creant un àrea matern-infantil de ginecologia, obstetrícia i pediatria. L’Hospital també ha destacat disposa d’un Pla de Contingència que s’aplicarà en funció de la situació epidemiològica i del possible increment del nombre d’ingressos al centre i ha recordat que avui fa sis mesos de l’aprovació del primer Pla, que dissenyava les mesures a realitzar per fer front a la Covid19.

Nova APP: Connecta Famílies

D’altra banda, l’Hospital de Mollet ha posat en marxa Connecta Famílies de l’Hospital de Mollet, una aplicació mòbil per a acompanyants que permet saber sempre que es vulgui en quin moment del procés quirúrgic es troba la persona atesa.
Aquesta informació, que també es podrà visualitzar a través de pantalles a l’hospital, ajuda a l’acompanyant a estar més informat i a viure l’experiència de manera molt més positiva. A dia d’avui ja s’han descarregat aquesta APP més de 400 persones.

L’Hospital també ha informat que aquest mes d’agost s’ha posat en marxa un nou sistema d’armaris de medicaments automàtics a la Unitat de Semicrítics, que permet disposar del medicament just-in-time per part del personal d’infermeria, suposant un increment en l’eficiència del procés i de la seguretat del pacient.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]