hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda celebrarà el divendres 18 de setembre a partir de les set de la tarda un acte institucional al parc Central per retre homenatge a totes les persones que han tingut cura de la ciutadania durant la pandèmia causada per la Covid-19 i també a aquells veïns i veïnes del municipi que han perdut la vida en els darrers mesos. Aquest acte s’havia anunciat per al 24 de juliol però el Comitè d’Emergències de Santa Perpètua va decidir ajornar-lo davant l’evolució de la pandèmia ja que durant aquella setmana es van registrar 37 casos positius de coronavirus.

Durant l’acte, que començarà a les 19 hores, es descobrirà una escultura i una placa commemoratives i es comptarà amb els parlaments de persones dels àmbits comercial, sanitari, de voluntariat, de gent gran i infantil, a més de l’alcaldessa, Isabel Garcia. Un sextet de violoncels, format per professorat de l’Escola Municipal de les Arts (EMA), amenitzarà l’acte amb peces musicals, especialment escollides per a l’ocasió.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia va manifestar en la presentació d’aquest homenatge inicialment previst per al mes de juliol que “amb aquest acte els volem mostrar la nostra tristor i condol i retre el nostre homenatge i alhora volem reconèixer la tasca de totes aquelles persones que han tingut cura de nosaltres durant la pandèmia” i va afegir que “Santa Perpètua sempre ha estat una ciutat solidària, però és en els moments de crisi quan es manifesta amb major força”. L’acte comptarà amb totes les mesures obligatòries i necessàries de seguretat i sanitàries per evitar contagis.

L’escultura i la placa commemorativa són obra del dissenyador gràfic i artista perpetuenc Jaume Sancho. L’escultura representa unes mans que agafen el globus terraqui, del qual surten dos arbres i s’ubicarà a l’accés al parc Central, des de la confluència del passeig de la Florida i el camí de la Granja.


Foto: Mural al parc dels Països Catalans en homenatge als serveis essencials durant la pandèmia / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]