hola

Santa Perpètua ha iniciat aquest mes de setembre amb més de 300 casos positius de la Covid-19, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que actualitza el mapa diàriament. El 2 de setembre ja n’havia comptabilitzat 312 i les dades de casos sospitosos acumulats des de l’inici de la pandèmia arriben als 2.292. Aquests casos corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un o una professional de la salut els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR, test ràpid o test ELISA) amb resultat positiu i tampoc han estat confirmats per cap epidemiòleg o epidemiòloga com a cas positiu.

L’Observatori de Desenvolupament Local ofereix les dades per conèixer l’impacte de la Covid-19 a Santa Perpètua. Actualment registra 312 casos positius, 173 dones i 139 homes amb dades actualitzades d'aquest 2 de setembre.

Durant els mesos de maig i juny la ciutat va registrar molt pocs casos positius però a partir de la segona quinzena de juliol i durant l’agost es va detectar un increment. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va publicar el mes d'agost un Ban Municipal amb les noves mesures per a la lluita contra la propagació de la Covid-19, decretades per la Generalitat en coordinació amb el Ministeri de Salut, vigents des del 18 d’agost. L'alcaldessa també va enviar una carta a les famílies amb fills d'entre 15 i 20 anys per tal que els joves respectin les normes sanitàries i el descans de la ciutadania. Diversos regidors dels quatre grups municipals també van expressar durant aquest estiu a través de les xarxes socials de l’Ajuntament la seva preocupació pel repunt de casos i van demanar la col·laboració ciutadana.


Nou ingressats a l'Hospital de Mollet

L'Hospital de Mollet ha informat que aquesta setmana té 9 casos positius de Covid-19 ingressats La xifra suposa un lleu increment respecte a les dades d'ara fa una setmana, quan eren 7 els pacients ingressats per coronavirus al centre de referència de Santa Perpètua i del Baix Vallès.


Foto: Hospital de Mollet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]