hola

El Centre de Formació d’Adults (CFA) Can Folguera disposa de places lliures per a la majoria d’ensenyaments després d’haver fet les preinscripcions per al curs 2020/2021 a finals de juny i de manera telemàtica. Tant les persones que tenen reserva de plaça com aquelles que vulguin cursar estudis han de fer la matrícula entre els dies 2 i 9 de setembre.

La formalització de la matrícula es pot realitzar passant per l’escola, situada a La Granja Soldevila, o trucant al telèfon 93 574 05 10. Les dates de matrícula són els dies 2, 3, 4, 8 i 9 de setembre i l’horari de matrícula és de dilluns a dijous de 15.30 a 18 h i dimecres i divendres de 9.30 a 11 h.

Les persones que no han fet la preinscripció, però volen estudiar a l’escola, han de trucar també a partir del 2 de setembre en el mateix horari i se’ls donarà dia i hora per matricular-se directament a l’ensenyament corresponent, sempre que hi hagi places disponibles.

Aquest any, la preinscripció ha estat força inferior a cursos anteriors, “molt probablement a causa de tota la nova situació d’incertesa generada pel tema del coronavirus”, segons apunta el director de l’Escola d’Adults, Julio Lasobras, que considera que “el fet que l’edifici de la Granja Soldevila hagi estat tancat al públic la major part del temps durant el període de preinscripció tampoc no ha ajudat en absolut”.

El nombre d’antics alumnes que promocionen o repeteixen curs a l’Escola d’adults és de 232 i les noves preinscripcions han estat 42. Hi ha places disponibles per apuntar-se a la majoria d’ensenyaments.

L’oferta formativa de l’escola inclou els següents ensenyaments: Educació Secundària per a persones adultes (ESO); Curs de preparació a proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior; Informàtica a nivell d’usuari: Competic inicial, Competic I, Competic II i Competic III; Anglès i francès en tres nivells; Català i castellà de nivell I i II i Etapa Instrumental: nivells I i II.

Foto: Imatge d'arxiu de l'Escola d'Adults / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]