hola

El Comitè d'Emergències municipal ha decidit aquest migdia posposar l'acte d'homenatge a les persones essencials durant la pandèmia i a les que han perdut la vida en aquest període de temps, previst per a aquest divendres 24 de juliol. En funció de l’evolució de la pandèmia es concretarà una nova data per celebrar l’acte.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha explicat que les darreres dades sobre l'impacte de la malaltia al nostre municipi són preocupants i que el primer que cal ara és vetllar per la salut de les persones. “Un acte d'aquestes característiques, a l'espai públic, no és fàcil de controlar i hem preferit prevenir i ser responsables i suspendre'l davant la situació actual, que indica que en la darrera setmana s'han detectat 37 nous casos de Covid-19”, ha explicat Isabel Garcia.

La primera edil ha recordat que la malaltia continua al carrer i ha demanat un cop més a la ciutadania responsabilitat i solidaritat, especialment amb les persones vulnerables. “Continua sent vital que tothom porti la mascareta ben posada, mantingui la distància social i es renti les mans sovint, és un esforç que hem de fer per cuidar-nos i per cuidar dels altres”, ha assenyalat l'alcaldessa. “Des dels ajuntaments, farem tot el que estigui a les nostres mans per continuar combatent la pandèmia, però necessitem que el Govern de la Generalitat estigui a l'alçada de la situació i determini amb claredat les mesures que siguin necessàries per aturar la malaltia”, ha afegit.

Isabel Garcia també ha informat que l'acte previst per a aquest dimecres al Centre Cívic El Vapor sobre les al·legacions al Pla Específic de Mobilitat al Vallès s'ha replantejat i finalment es farà a través de mitjans telemàtics. El Consistori està treballant per adaptar-lo a aquestes circumstàncies i informarà en les properes hores del link al qual caldrà accedir per poder seguir la sessió online.

L'Ajuntament havia programat per a aquest divendres 24 de juliol un acte institucional per retre homenatge a totes les persones que han tingut cura de la ciutadania durant la pandèmia causada per la Covid-19 i també a aquells veïns i veïnes del municipi que han perdut la vida en els darrers mesos. Durant l’acte, estava previst descobrir una escultura i una placa commemoratives.

Foto: El parc Central acollirà l'escultura i la placa commemorativa / L'Informativa

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]