hola

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica millorarà i reforçarà l’enllumenat públic en tres vies del municipi, que no tindran cap cost per a les arques municipals ja que s’inscriuen com a millores anuals en el plec de condicions de l’adjudicació del servei de manteniment. La primera actuació es realitzarà en el camí de vianants que va des de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la Granja Soldevila, on s’instal·laran quatre nous punts de lluminàries amb tecnologia led. Es tracta de la segona fase de l’estudi de reforç de l’enllumenat en els accessos a la futura estació de la línia de rodalies R-8. Una primera actuació del pla de millora de l’enllumenat d’aquesta zona ja es va executar provisionalment en el Camí de la Granja, en el tram comprès entre el passeig de la Florida i l’avinguda de Canalis. L’Ajuntament té previst realitzar un projecte per a vianants en aquest vial que incorporarà la millora definitiva de l’enllumenat.

La segona actuació es realitzarà a l’avinguda de l’Onze de Setembre. El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, ha explicat que aquesta arteria comercial tenia un dèficit d’il·luminació a causa dels arbres i les característiques de la via i que fa uns dos mesos es va canviar les lluminàries de vapor de sodi per altres amb tecnologia led. “Amb aquest projecte s’ha millorat l’enllumenat però s’ha avaluat reforçar- lo amb una nova actuació que consistirà en instal·lar nous punts a peu de mig pal de la il·luminació cada vint metres de via”, segons ha explicat Hernández. L’actuació és similar a la que es va realitzar a la Rambla, el passeig de Can Taió o l’avinguda de Barcelona.

La tercera actuació millorarà l’enllumenat a la carretera B-140 en els accessos a l’empresa Alstom. Es tracta d’una petició del comitè d’empresa de la factoria per afavorir la seguretat i facilitar els desplaçaments en bicicleta i d’aquesta manera promoure la mobilitat sostenible.


Foto: Aquest camí de vianants és una de les actuacions previstes / Reg. Canvi Climàtic

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Divisió d'Afers Interns dels Mossos detenen quatre agents, un a Santa Perpètua
15 Oct 2021 15:24 - RedaccióLa Divisió d'Afers Interns dels Mossos detenen quatre agents, un a Santa Perpètua

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Afers Interns han detingut [ ... ]

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]