hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda inicia aquest dilluns 13 de juliol el segon bloc de la campanya Viu i Conviu a Santa Perpètua, centrat en la seguretat amb el títol 'Estiu segur'. Els consells i recomanacions d'aquesta setmana aborden situacions de la ciutadania a diferents llocs i espais com els domicilis, els caixers i els bancs, els vehicles, les platges i piscines, el carrer, el comerç, les concentracions i concerts i, fins i tot, les xarxes socials.

Aquest bloc pren el relleu del primer, que s'havia dedicat a la Convivència ciutadania. La campanya Viu i Conviu té l'objectiu d’oferir a la ciutadania consells i recomanacions sobre convivència i seguretat durant aquest estiu, especialment particular a causa de la crisi sanitària, econòmica i social causada per la pandèmia de la Covid-19 i està impulsada per la Policia Local i la Regidoria de Convivència en col·laboració amb altres departaments municipals.

La Policia Local ha explicat que Santa Perpètua és un municipi segur. En els darrers mesos, les dades estadístiques han estat positives i aquesta tendència s'ha accentuat amb la situació de confinament, segons ha explicat la Policia, que afegeix que malgrat tot amb la recuperació de la mobilitat s'està recuperant i cal no baixar la guàrdia i extremar les precaucions.

També ha recordat que "som una policia comunitària, amb permanent contacte amb els barris i les persones que els conformen i les seves entitats, preocupats per promoure la convivència i per l’atenció als subjectes més vulnerables de la nostra comunitat". Des del cos municipal, s'apunta que es treballa de manera especialitzada per donar resposta a "l'extrema complexitat dels reptes en matèria de seguretat als que ens enfrontem avui dia i és per això que disposem d’agents especialitzats en proximitat, transit, atenció a la ciutadania, relacions amb la comunitat, formadors en seguretat viària, etc.".


Foto: Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]