hola

Aquest matí un accident a l'AP7 en el terme municipal de Santa Perpètua ha provocat cues de més de tretze quilòmetres en sentit Tarragona. El sinistre s'ha registrat a les 8.20h quan una embarcació ha caigut del vehicle que la transportava i ha quedat al mig de l'autopista ocupant dos carrils.

La circulació de tres carrils ha quedat tallada, segons informa el Servei Català de Trànsit. Cap a les 10.40 s'ha retirat l'embarcació, tot i que les retencions han continuat durant força estona més.

També en l'àmbit de successos, destacar que els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 10 de juliol en una de les àrees de servei de l'AP7 a Santa Perpètua a quatre homes d’entre 19 i 21 anys, de nacionalitat francesa i domicili al seu país d’origen com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i lesions a la localitat de Barcelona.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, els quatre joves havien conegut tres noies en una zona d’oci de Barcelona durant la matinada. Posteriorment van continuar la festa en un hotel de Barcelona on els detinguts estaven allotjats. Pels volts de les 7 del matí i ja dins l’habitació es va iniciar una discussió quan un dels detinguts va agafar la bossa de mà d’una de les noies per sostreure els diners. Quan la noia va intentar impedir-ho la van colpejar violentament a la cara. També a una altre de les noies li van donar un cop al nas quan intentava ajudar la seva amiga. Tot seguit els quatre joves van fugir corrents de l’hotel i van fugir en un cotxe amb matricula francesa. Les noies, ferides i espantades van demanar auxili al personal de recepció que va alertar a traves del 112.

Els Mossos d'Esquadra destaquen que gràcies a la informació aportada per les víctimes i testimonis es va localitzar el vehicle una hora més tard circulant per l’AP7. Els agents el van aturar en una àrea de servei situada al terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda. En identificar el vehicle i els quatre ocupants els agents van poder confirmar que es tractava dels presumptes autors del robatori amb violència comès una hora abans a Barcelona i els van detenir. Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sabadell.


Foto: Embarcació al mig de la calçada / Servei Català de Trànsit

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]