hola

 

El Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa dues accions amb l'objectiu de rellançar l'activitat econòmica del municipi després de l'impacte econòmic provocat per la pandèmia de la Covid-19. Una primera són uns anuncis a la contraportada de l'edició en paper de l'Informatiu sota el lema 'Ara més que mai, compra al comerç local' i l'altra és la campanya Santa Perpètua dona suport al comerç local, de publicitat gratuïta a Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM.

L'emissora municipal, conjuntament amb la Regidoria de Comerç, ofereix als establiments comercials perpetuencs l'emissió d'unes falques de publicitat dels seus negocis de manera gratuïta entre el 6 i el 24 de juliol. Amb aquesta idea, Ràdio Santa Perpètua ha programat diversos blocs de publicitat per donar cabuda a la campanya, diferenciada dels anunciants de pagament.

Els comerciants que vulguin aprofitar aquesta opció de fer-se publicitat gratuïta del seu negoci han de gravar una falca de com a màxim 40 segons i enviar-la al whatsapp de l'emissora 608 748 018. Des de la ràdio recorden que a la falca és indispensable que aparegui el nom i l'adreça del comerç, telèfon de contacte, si s'escau, i els productes o els serveis que ofereix. L’edició i el muntatge musical el faran els tècnics de so de l’emissora. Per ara ja són disset els establiments que han fet arribar el seu anunci a Ràdio Santa Perpètua. La Regidoria de Comerç ha distribuït la informació d'aquesta campanya entre els comerços.

La campanya Santa Perpètua dona suport al comerç local es realitzarà de l’6 al 24 de juliol, dins la programació en directe de Ràdio Santa Perpètua. Els mitjans de comunicació municipals se sumen d'aquesta manera a donar suport al comerç local d'una manera especial després de la Covid-19.


Foto: Ràdio Santa Perpètua emet falques de publicitat de comerços de forma gratuïta aquest mes / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]