hola

Les matrícules a les Escoles Bressol Municipals (EBM) es faran enguany els dies 7, 8 i 9 de juliol de manera diferent a l’habitual degut a les mesures de prevenció decretades per la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19. En aquesta ocasió, la Regidoria d’Educació ha decidit que la matriculació es faci via correu electrònic a cadascuna de les escoles bressol municipals.

L’imprès de matrícula, les llistes d’admesos i les normes de matriculació estan disponibles al web municipal staperpetua.cat. L’imprès és autoemplenable i cada família l’ha de retornar, via correu electrònic a l’escola on ha estat admesa els dies 7, 8 o 9 de juliol. Un cop formalitzada la matrícula, les directores es posaran en contacte amb les famílies per informar sobre com i quan es faran les reunions informatives.

L’Ajuntament de Santa Perpètua disposa de tres escoles bressol municipals Can Folguera, Els Pins i L’Espiga. Les respectives adreces electròniques són la d’Els Pins ebm.elspins@peretarres.org; la de L’Espiga ebm.lespiga@peretarres.org, i la de Can Folguera escolabressol@ebmainada.e.telefonica.net.

De cara al curs 2020-2021, l’Ajuntament oferta 151 places vacants de les 268 totals, vint-i-quatre places per a lactants (vuit a cada escola), 80 d’un any i 47 de dos anys. El regidor d'Educació, Pere García, ha avançat que totes les famílies que van fer la preinscripció tenen plaça en l'escola escollida en primer lloc. L’Ajuntament de Santa Perpètua va rebre 68 preinscripcions a les EBM dins el període establert i 5 fora de termini.

El sistema de matrícula consisteix a descarregar-se el formulari autoemplenable que es troba al web municipal, omplir-lo i enviar-lo per correu electrònic a l'escola bressol escollida,


Foto: Escola Bressol Els Pins / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]

Tret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP
14 Oct 2021 09:36 - NataliaTret de sortida de la novena edició del projecte ElectroCatFP

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha començat a preparar la novena edició de l'ElectroCatFP. Representants [ ... ]