hola

La Fundació Sanitària Mollet ha obtingut el Segell EFQM d’Excel·lència 500+, el màxim reconeixement que concedeix el Club Excelencia en Gestión com a representant a Espanya de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM). D’acord amb les dades del Club Excelencia en Gestión, actualment a Catalunya només 15 organitzacions disposen del Segell 500+.

Aquest Segell reconeix la Fundació Sanitària Mollet (FSM) "pel seu compromís per consolidar-se com a una organització ètica i responsable social i mediambientalment, compromesa amb els professionals i la ciutadania i que s’orienta cap a una cultura d’excel·lència en la seva gestió", segons ha explicat en un comunicat. L'avaluació per obtenir el segell va ser realitzada per Aenor. Concretament es va valorar molt positivament el model d’atenció centrada en la persona, l’orientació a processos dels seus serveis, el tenir cura dels seus professionals i els seus resultats en sostenibilitat mediambiental i social a través de l’Obra Social El Roure.

El director general de la FSM, Jaume Duran, ha assegurat que “per l’FSM la qualitat ha esdevingut un motor de canvi, una peça fonamental que ens ha impulsat des de fa molt temps”. L’FSM va adoptar el model EFQM per a la millora continua de la seva gestió l’any 2012 amb la primera autoavaluació i ha aconseguit el màxim reconeixement 500+ aquest 2020.

L'acte, celebrat el 3 de juliol, va estar presidit per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, acompanyat del director general del Servei Català de la Salut, Adrià Comella; Anna Aran, gerent de l’Àmbit Metropolità Nord del Servei Català de la Salut; Joan Parellada, director del Sector Sanitari del Vallès Oriental; l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; Andreu Llargués i Jaume Durán, president i director general de la Fundació Sanitària Mollet, respectivament, i Miquel Romero, director de Catalunya del Club Excelencia en Gestión.

L’acte d’entrega del Segell EFQM coincideix amb el 10è aniversari de la inauguració del nou Hospital de Mollet el passat juliol de 2010, un edifici dissenyat i enfocat a la sostenibilitat mediambiental a través de l’arquitectura sostenible, la geotèrmia i els sostres radiants i a l’excel·lència clínica.


Foto: L'acte de reconeixement s'ha fet aquest juliol / FSM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Divisió d'Afers Interns dels Mossos detenen quatre agents, un a Santa Perpètua
15 Oct 2021 15:24 - RedaccióLa Divisió d'Afers Interns dels Mossos detenen quatre agents, un a Santa Perpètua

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Afers Interns han detingut [ ... ]

Les bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent
15 Oct 2021 13:06 - NataliaLes bufadores que ha adquirit l'Ajuntament arribaran a La Palma la setmana vinent

L'Ajuntament de Santa Perpètua, amb la col·laboració de l'empresa local Due Logística, ja ha enviat [ ... ]

El DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials
15 Oct 2021 08:24 - NataliaEl DOT inicia noves càpsules sobre ofimàtica, identitat digital i xarxes socials

La Regidoria de Desenvolupament Local posa en marxa aquest mes d'octubre noves càpsules formatives [ ... ]