hola

Aquest estiu la Generalitat de Catalunya i l’Ajutament duran a terme diverses obres en els centres educatius de Santa Perpètua.La Generalitat preveu iniciar el 7 de juliol l’enderroc i nova construcció del mur i la tanca perimetral de l’Escola La Florida. En aquest mur van aparèixer unes esquerdes que han anat augmentat amb el pas del temps i la solució passa per refer-lo.

També la Generalitat ha de treballar a l’Escola Bernat de Mogoda. En aquest centre també s’ha de fer una obra en el mur de contenció que toca al carrer de Puig i Cadalfach i està prevista, tot i que sense data confirmada a l’Ajuntament, la substitució de totes les finestres de la façana del carrer de Pablo Picasso per millorar les condicions tèrmiques. També es col·locaran passamans a les parets de les dues escales interiors del centre. En aquest centre, tot i que es treballava amb la idea de retirar els mòduls d’infantil, la Covid-19 i la possible necessitat d’espais, ha fet replantejar la seva retirada en aquest moment a l’espera de veure com evoluciona la situació i les necessitats.

Per la seva part, l’Ajuntament durà a terme obres de manteniment a tots els centres educatius. La revisió i manteniment de les cobertes i dels fluorescents i canvi de lluminàries per leds es farà a totes les escoles, així com un repàs a serveis. En el cas de l’Escola Santa Perpètua també s’han de fer reparacions a les finestres del gimnàs i al local de l’AFA, refer la coberta i reparar la canalització sanitària.

A l’Escola Bernat de Mogoda, es col·locaran focus al teatre i una canal per tapar el cablejat del canvi d’intèrfon fet a principis de març. També es pintaran les portes i l’accés al gimnàs.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]