hola

Amb motiu del Dia internacional pels drets de les persones LGTBI l’Ajuntament de Santa Perpètua a través de la Regidoria d’Igualtat ha anunciat que la bandera de l’arc de Sant Martí estarà penjada a diferents equipaments municipals, també a l’Ajuntament del 22 al 30 de juny. La Xarxa SAI Servei d’atenció integral a la diversitat, està elaborant un vídeo informatiu i de difusió, per recordar a tota la població catalana els drets de les persones LGTBI mitjançant la implementació de protocols, plans d’igualtat i serveis de la xarxa SAI a cada municipi de Catalunya.

Santa Perpètua pertany a aquesta xarxa des de finals del 2018 i des de llavors s’han atès una quinzena de persones, concretament aquest any 2020, a sis. La Regidoria també ha informat que durant aquest any, 17 treballadors de l’Ajuntament han rebut formació relacionada amb els drets de les persones LGTBI.

L’Ajuntament vol, amb la commemoració d’aquest dia, visibilitzar la diversitat sexual i de gènere, prevenir la LGTBI fòbia, trencar els rols de gènere i l’heteronorma, enriquir-se de la diversitat sexual i ampliar possibilitats de viure-la i compartir plaers i treure pors.

Amb motiu del dia de les persones LGTBI la Regidoria ha el·laborat un seguit de recomanacions de lectura sobre aquesta temàtica on trobareu tot tipus de referències i estils: assaig, narrativa, biografia, còmic... Literatura sense prejudicis, compromesa, divertida o històrica i que vol fer reflexionar el lector i normalitzar la presència d’aquest col·lectiu. De “Bendita tu eres” de Carlos Barea a “Digo!, ni puta ni santa, las memorias de la Veneno” trobareu un ample ventall de llibres brillants i audaços perfectes per refrescar aquest estiu; segons ha destacat la Regidoria d'Igualtat. 


Foto: Bandera LGTBI, al balcó de l'Ajuntament  / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]