hola

Amb motiu del Dia internacional pels drets de les persones LGTBI l’Ajuntament de Santa Perpètua a través de la Regidoria d’Igualtat ha anunciat que la bandera de l’arc de Sant Martí estarà penjada a diferents equipaments municipals, també a l’Ajuntament del 22 al 30 de juny. La Xarxa SAI Servei d’atenció integral a la diversitat, està elaborant un vídeo informatiu i de difusió, per recordar a tota la població catalana els drets de les persones LGTBI mitjançant la implementació de protocols, plans d’igualtat i serveis de la xarxa SAI a cada municipi de Catalunya.

Santa Perpètua pertany a aquesta xarxa des de finals del 2018 i des de llavors s’han atès una quinzena de persones, concretament aquest any 2020, a sis. La Regidoria també ha informat que durant aquest any, 17 treballadors de l’Ajuntament han rebut formació relacionada amb els drets de les persones LGTBI.

L’Ajuntament vol, amb la commemoració d’aquest dia, visibilitzar la diversitat sexual i de gènere, prevenir la LGTBI fòbia, trencar els rols de gènere i l’heteronorma, enriquir-se de la diversitat sexual i ampliar possibilitats de viure-la i compartir plaers i treure pors.

Amb motiu del dia de les persones LGTBI la Regidoria ha el·laborat un seguit de recomanacions de lectura sobre aquesta temàtica on trobareu tot tipus de referències i estils: assaig, narrativa, biografia, còmic... Literatura sense prejudicis, compromesa, divertida o històrica i que vol fer reflexionar el lector i normalitzar la presència d’aquest col·lectiu. De “Bendita tu eres” de Carlos Barea a “Digo!, ni puta ni santa, las memorias de la Veneno” trobareu un ample ventall de llibres brillants i audaços perfectes per refrescar aquest estiu; segons ha destacat la Regidoria d'Igualtat. 


Foto: Bandera LGTBI, al balcó de l'Ajuntament  / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]