hola

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat una campanya d’inspecció amb l’objectiu de valorar les condicions higienico-sanitàries i les mesures que han implantat els establiments minoristes d’alimentació per fer front a la Covid19. El departament municipal ha informat que es tracta de la major campanya que s’ha fet fins ara i que com a mínim durant els propers tres mesos es realitzaran un mínim de 150 inspeccions en bars, restaurants, carnisseries, peixateries, pastisseries, grans supermercats, Mercat Municipal i mercat setmanal.

Les inspeccions es centraran en quatre apartats. El primer, en higiene i manipulació: neteja i manteniment, vestimenta, acreditació de formació del personal en el sector alimentari. El segon, en estructures i equipaments com equips de fred o armaris calents. El tercer, en autocontrols: control aigua potable, control de plagues, control proveïdors i registres. I el quart, i últim, en la prevenció i control de la Covid-19.

Algunes de les visites serà de comprovació de subsanació de les deficiències trobades en l’última inspecció realitzada en l’establiment i altres es realitzaran en establiments que encara no han estat inspeccionats. Un cop feta la revisió es donen uns terminis per portar a terme les mesures correctores. Durant la campanya també és posarà a disposició dels titular dels establiments la guia de la Diputació de bones pràctiques i reforç de les mesures d’higiene i manipulació per al sector minorista d’alimentació comercial en situació de pandèmia del virus SARS-CoV-2.

La Regidoria de Salut Pública informa que per qualsevol aclariment els responsables o titulars dels establiments poden comunicar-se amb el departament municipal a través de l’adreça de correu electrònic spublica@staperpetua.cat.

Durant la fase 2 de la desescalada els inspectors també comprovaran que es compleixi la normativa de terrasses i de l’interior dels bars.


Foto: Els inspectors també comprobaran que es respecti la normativa de terrasses de bar / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]