hola

L'ongd Asperpol ha dut a terme una intervenció urgent al poblat de Gàmbia on l'any 2019 va executar un projecte solidari de millora de les escoles de la localitat. La pandèmia mundial provocada per la Covid-19 també ha afectat a l'Àfrica i el confinament ha provocat problemes de subministrament d'aliments bàsics a zones allunyades com és el cas de Jarra Sukuta, segons han explicat des d'Asperpol.

Vista la situació, Asperpol va endegar el 13 de maig a través de les seves xarxes socials una campanya de donatius que va titular Grano a grano. L'objectiu, segons ha recordat la presidenta d'Asperpol, Aurora Merchán, era aconseguir 600 euros per poder comprar aliments bàsics.

Merchán ha explicat que cinc dies després la recaptació era de 1.535 euros. La presidenta d'Asperpol ha agraït les aportacions rebudes i ha destacat els 445 euros aportats per les treballadores del Pa artesà del Vallès.

Aquests diners es van poder enviar a l'equip d'Asperpol a Gàmbia que va adquirir més de quatre tones d'aliments bàsics, arròs, patates i cebes i pastilles de sabó per ajudar en la prevenció contra el coronavirus. Aurora Merchán ha afirmat que el 27 de maig es va fer l'entrega dels aliments.

La presidenta d'Asperpol s'ha mostrat molt orgullosa de les donacions aconseguides i de l'equip a Gàmbia i ha explicat que cada dia reben missatges d'agraïment des de Jarra Sukuta.

La pandèmia de la Covid-19 també ha afectat poblacions relacionades amb Santa Perpètua gràcies a projectes solidàries com Jarra Sukuta, a Gàmbia. Asperpol ha fet aquest mes de maig una intervenció alimentària d'urgència en la qual ha pogut aportar més de quatre tones d'aliments gràcies a donatius solidaris fets des d'aquí.


Foto: Els diners s'han destinat a l'adquisició d'aliments per a Gàmbia / Asperpol 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]