hola


El Mercat Ambulant tornarà al 100% de la seva activitat comercial aquest dijous 11 de juny a Santa Perpètua. Ho farà a la seva ubicació habitual d'abans de la pandèmia, a l'aparcament del carrer de García Nieto.

L'Ajuntament ha informat que hi haurà mesures especials de seguretat per adaptar l'activitat a les obligacions de la Fase 2 de desconfinament. Així, l'aforament estarà controlat en tot moment i no es podrà superar el 33%. Tot i això, com que l'espai és extens la capacitat és elevada. L'entrada i la sortida dels clients es farà per l'avinguda de l'Onze de Setembre però hi haurà un accés d'entrada i un altre de sortida, per tal de regular l’aforament. Excepcionalment, aquest dijous l'horari d'obertura de les parades i accés al recinte serà a les 9 del matí, segons ha informat la Regidoria de Comerç.

La tornada del Mercat ambulant amb la vuitantena de parades fixes ha estat possible perquè hi ha disponibilitat d'espai que permet el distanciament entre parades, dos metres entre elles i entre els clients.

Aquest matí ja s'han instal·lat cartells recordatoris als vehicles instal·lats a l'aparcament de no estacionar a l'espai per facilitar l'activitat comercial.

D'altra banda, la Regidoria de Comerç ha informat que de moment no es realitzarà el mercat ambulant dels dissabtes, que es celebrava als voltants de la plaça del Mercat. El motiu és que en aquell emplaçament no es disposa d’espai suficient com per garantir les mesures de seguretat i de distanciament necessàries.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Dues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida
25 Oct 2021 11:25 - RedaccióDues persones ateses per inhalació de fum en un incendi al carrer Tres de la Florida

  Un incendi en un habitatge al carrer Tres del barri de La Florida va provocar desperfectes i dues [ ... ]

La Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar
25 Oct 2021 11:25 - NataliaLa Regidoria d'Educació ha endegat el Programa d'Acompanyament Escolar

La Regidoria d'Educació ja ha posat en marxa el Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), un servei que [ ... ]

L’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica
25 Oct 2021 11:06 - NataliaL’Ajuntament projecta una pèrgola fotovoltaica solar per crear una comunitat energètica

Santa Perpètua de Mogoda disposarà d'una nova instal·lació que combinarà la generació d'energia [ ... ]