hola

La Regidoria d'Igualtat organitza avui el segon dels actes de la programació del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Es tracta d'un fòrum sota el títol Dones Empresàries de Santa Perpètua, que començarà a les 20.30 hores, al Centre Cívic El Vapor.

Una vintena de dones empresàries i emprenedores participaran en aquesta jornada que pretén ser un espai de trobada on puguin expressar-se, compartir les seves experiències de negoci, visualitzar problemes i solucions trobades, oportunitats i al mateix temps conèixer-se entre elles mateixes.

Les persones assistents també podran veure l’exposició del Consell Comarcal del Vallès Occidental 'Dones i Indústria', que està instal·lada fins a aquest divendres al Centre Cívic El Vapor. La mostra forma part del Pacte per a la Reindustrialització del Vallès Occidental i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc programa de projectes innovadors i experimentals “Talent Femení i transformació a la indústria” i del projecte “Teixint metodologies per l’ocupació al Vallès Occidental” de la Diputació de Barcelona. La mostra consta de quatre grans eixos: la indústria 4.0, la situació actual de la representació femenina a la indústria, discriminacions per raons de gènere i sexe i el Pla d’Igualtat.

La regidora d'Igualtat i Drets Civils, Sandra Gómez,va explicar que enguany es vol fer un reconeixement a les dones empresàries i emprenedores i per aquest motiu s'ha organitzat l'activitat d'aquest vespre per visibilitzar tot el col·lectiu. Gómez va avançar que polítiques locals també assistiran a l'acte com a exemple de dones en un altre àmbit molt masculinitzat. La regidora va destacar que la intenció és crear un punt de trobada entre dones empresàries que es pugui tornar a programar en d'altres moments perquè les emprenedores actuals tinguin un suport de les ja veteranes en el tema.


Foto: L'exposició sobre les dones està instal·lada al centre Cívic El Vapor / Xarxa Cívics

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]