hola

La segona fase de les obres de reparació de la cornisa de l’Escola Bernat de Mogoda s’inicien el proper dilluns 10 de febrer.

L’actuació es durà a terme en la cornisa i els pilars de la façana d’entrada a l’escola i el lateral que queda pendent. Els treballs no afectaran a l’activitat acadèmica encara que l’entrada i sortida de l’alumnat es realitzarà per la porta que dona als patis i no per la porta principal com es fa a habitualment, segons ha explicat el regidor d'Educació, Pere García que ha afegit que les obres tenen un termini d'execució previst d'un mes i mig.

Amb aquesta actuació finalitzarà el projecte de reparació de la cornisa d’aquest centre educatiu que ha comptat amb un pressupost d’uns 90.000 euros, i que s’ha realitzat en dues fases.

La primera es va realitzar a l’estiu, aprofitant que havien finalitzat les classes, i es van centrar en la cornisa i els pilars de les façanes sud i est del col·legi. Aquest projecte es va posar en marxa després que al mes de maig, coincidint amb la celebració d’una festa, caigués una part d’aquest element de la façana del centre.

Pel que fa al parvulari de l’Escola Bernat de Mogoda, Pere García ha explicat que la Generalitat encara no s’ha pronunciat sobre la licitació del projecte malgrat que el conseller d’Educació en la seva visita al centre a l’octubre de 2018 el va anunciar. En aquest sentit ha expressat que ara la situació a la Generalitat “és complicada i no sabem què pot passar en els propers mesos” i afegeix que nosaltres com Ajuntament tornarem “a reclamar” aquesta instal·lació.

Insonorització del gimnàs

D’altra banda, el regidor d'Educació ha informat que a finals d'aquest mes de febrer s'iniciaran les obres d'insonorització del gimnàs de l'Escola Bernat de Mogoda. Pere Garcia ha assenyalat que amb aquesta adequació es pretén fer un espai polivalent. Els treballs disposen d'un pressupost de 19.360 euros i un termini d'execució d'uns deu dies.


Foto: En aquesta segona fase s'actuarà a la façana de l'entrada a l'escola / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol
21 Oct 2021 11:37 - RedaccióComença la cinquena edició del programa Correm junt@s d'Asperpol

L’ONGD associació cultural i esportiva perpetuenca de policies ASPERPOL va començar ahir una nova [ ... ]

Les treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball
21 Oct 2021 13:02 - RedaccióLes treballadores del SAD convoquen vagues parcials en defensa de les seves condicions de treball

Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental [ ... ]

L'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària
21 Oct 2021 11:29 - RedaccióL'Hospital de Mollet amplia les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària

L'Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l'àrea d'hospitalització sense restricció horària [ ... ]