hola

Unes 2.300 persones van gaudir de l'activitat El tren del Nadal que va organitzar l'Associació de Comerciants de Santa Perpètua, Els Comerciants, amb el suport de la Regidoria de Comerç.

El trenet va circular pels carrers del municipi entre el 21 i el 23 de desembre amb l'objectiu de dinamitzat el comerç local i fomentar les compres de Nadal i Reis.

Aquesta era la segona edició de l'activitat que un any més ha tingut una molt bona acceptació entre la clientela i els botiguers. Des de l'entitat es valora tornar-la a organitzar el proper Nadal.

El president d'Els Comerciants, Manel Alcaraz, ha destacat que de nou ha estat un "èxit rotund" l'activitat d'aquest Nadal i ha afegit que s'han superat les xifres de la primera edició quan van utilitzar aquest tren unes 1.900 persones. L'entitat confiava que es tornés a repetir l'expectació del primer any i així ha estat. Alcaraz assenyala que el primer dia no es va registrar tanta afluència però el diumenge 22 i dilluns 23 de desembre es va registrar importants cues per pujar al tren. També ha informat que en aquesta segona edició més comerciants s'han adreçat a l'entitat per mostrar la seva satisfacció per organitzar aquesta activitat.

El president d'Els Comerciants explica que amb aquestes dades de participació és probable que l'entitat torni apostar el proper Nadal per celebrar una tercera edició. Els comerços associats van distribuir entre els seus clients els tiquets de manera gratuïta encara que hi havia la possibilitat d'adquirir un viatge al preu d'un euro.


Foto: El tren de Nadal ha tornat a ser un èxit / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]