hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha preparat per a aquest dimecres 4 de desembre la presentació pública del Punt de Voluntariat al Centre Cívic Can Folguera a partir de dos quarts de set de la tarda.

La presentació es fa aquesta setmana coincidint demà 5 de desembre amb el Dia Internacional del Voluntariat que buscar reconèixer el compromís de les persones que altruistament es dediquen a fer accions per millorar les condicions de vida d'altres persones i de la societat des de totes les vessants.

El Punt de Voluntariat havia començat a donar les primeres passes el mandat anterior vinculat a la Regidoria de Benestar Social, però amb la nova reorganització municipal ara ha passat a dependre de la Regidoria de Participació i Acció veïnal. La idea, tal i com ja es va veure fa un temps, és que estiguin treballant de manera conjunta el Punt de Voluntariat i el Punt de suport associatiu i ambdós serveis estaran situats al Centre Cívic Can Folguera.

El tècnic de Participació i Acció Veïnal, Toni del Valle, ha avançat que la presentació pública d'aquesta tarda compta amb una representació de Teatre del Buit i ha puntualitzat que li diuen re-presentació perquè el punt de Voluntariat ja existia. Del Valle ha recordat que durant la presentació s'explicarà què és ser voluntari i que les persones que són sòcies d'una entitat encara que facin coses voluntàriament no són considerades legalment voluntaris sinó que ho són aquelles que fan alguna tasca sense ser-ne sòcies.


Foto: Cartell informatiu al passeig de la Florida / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]