hola

El Punt de Suport Associatiu de Santa Perpètua de Mogoda organitza un nou curs formatiu adreçat a representats d’entitats locals.

La nova formació sota el nom Eines de comunicació externa per a entitats tindrà lloc en dues sessions que se celebraran els dilluns 18 i 25 de novembre. El contingut del curs formatiu inclou temes com la comunicació externa, la perspectiva de gènere: més enllà del llenguatge no sexista, i el pla de comunicació.

La formació es desenvoluparà al Centre Cívic La Creueta en horari de tarda (de 19 a 21 hores). Les inscripcions es poden realitzar a través del web https://decidim-santaperpetua.diba.cat/ Es tracta d'un curs semipresencial ja que una tercera sessió serà online.

El Servei de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitza periòdicament accions formatives adreçades a representants de les entitats i associacions del municipi i en aquesta ocasió s’aposta per donar eines per millorar la comunicació externa.

La tercera sessió serà online ja que les persones participants faran un treball pràctic que podran enviar al professorat perquè els hi puguin corregir. 

Les persones que vulguin participar al curs Eines de comunicació externa per a entitats poden fer-ho aquesta setmana a través del web https://decidim-santaperpetua.diba.cat/ Tindran preferència aquelles inscripcions que es facin abans del 13 de novembre.


Foto: Taller formatiu del passat mes de juny / Regidoria de Participació 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]